Access bars ali meditacija s pomočjo druge osebe

Dejstvo je, da nam mestni vrvež, reklamni svetlobni napisi, stolpnice, pretiran stik z ekrani, hrup, frekvence elektronskih naprav in oddajniki slabšajo vitalnost in splošno počutje. Zmanjšujejo storilnost živčnega sistema, kar vpliva na učinkovitost možgana in kognitivnih sposobnosti.

Ali lahko tehnologija in urbanizacija prineseta popolno odtujitev od narave in celo dobo nazadovanja evolucije?

Verjetno ne bomo nikoli zares vedeli.

Tukaj in zdaj pa nudimo, kar so za nas trenutno poustvarili Američani in kar so že stoletja nazaj vedeli Indijci in čemur sledijo prvoselci v različnih kulturah po svetu- moč stanja bitja, ki živi, diha in biva v trenutku in samo v vsakem danem trenutku posebaj.

Ta zapis pišem, ker želim povedat, da Access tehnika nič drugega kot meditacija, s pomočjo stimulacije druge osebe. Ta zapis pišem, ker je bolj kot kadarkoli v tem življenjskem procesu vredno vedeti, da se moramo od časa do časa popolnoma odklopiti od zunanjega sveta in stopit v resen stik s samim seboj. Bolj kot izdelava plakata za podnebni štrajk ali sledenje gibanju jeznih veganov, je treba v roke vzet resnost umiritve, ki ti jo nudi Access. In ker ali pa če si pripravljen resno vlagat vase in svojo nadgradnjo zavesti, kar je med drugimi tudi edini motiv našega sobivanja na tem planetu, je veliko bolj ekonomično, če se prijaviš na delavnico, kjer se priučiš izvajanja te tehnike- tehniko lahko potem uporabiš kot prijetno druženje z prijateljico, lahko je vir kvalitetnega druženja z partnerjem ali pa gojenje odnosa z otrokom. Z znanjem te tehnike in uporabo le te, na svojem otroku, omogočiš, tako sebi, kot osebi, ki ji izvajaš kvalitetno sprostitev. Z sprostitvenimi tehnikami, kot je Access naredite največjo uslugo otrokovi umirjenosti in jasnosti uma, ter s tem neizmerno doprineseš zmogljivosti njegovemu možganu in mu s tem že od malih nog omogočaš možnosti samospoznanja! Ne le, da sebi, otroku ali družini pokažeš pot sprostitve. Z njimi in s samim seboj se povežeš in preko skupne umiritve lahko vzpostaviš še močnejšo vez. Po vsej verjetnosti vez zaupanja in odprtosti!

Dejstvo je, da bodo vrvež, stres in kaotičnost mesta prisotni, za čas našega življenja. Na nas pa je, kako bomo poskrbeli zase in vedno znova iskali vire energije, ki nam kljub bivanju v mestu, vnašajo življenjsko energijo.

Naj bo vodilo, kakšno je tvoje življenje v resnici in ne, kako ga prikazuješ. Naj bo vodilo, kakšen vzor želim bit drugim bitjem na tem planetu. Naj bo vodilo skrb za psihofizično ravnovesje.

Prijavi se na Access delavnico, ki bo v nedeljo, 27. oktobra in izvajaj najbolj zabavno meditacijo, vsem, za katere ti je mar.

Kim