Prosta sobota

Ne-stresni del jutra se je začel s telefonskim klicem Matjaža. “Kaki lik, ta tip je dol vrtgan” sem si mislna.

Iz jutranjih opravkov, sem se pripeljala pred Prostor, kje je že čakala Tjaša, mirna, mlada fotografinja. Par minut zatem je prišel Matjaž.

Kako ta človek sije, s tem svojim nasmehom in odprtim srcem.

Prihod Korotajevih pa Hane in par lušnih neznanih ljudi, Eve in Jana in dan se je začel.

"Kaki lik je ta tip", spet ta ista misel.

"Kako sproščeno sedi, govori, kako predaja to kar sam izkuša in kako, res kako pozorno je prisluhnil življenju, da se je v neki točki bil zmožen odločit zase in da sedaj to deli naprej, točno na tak način kot ga izbira", sem si mislila.

Dve uri sta minili en, dva, tri, … moji zapiski pa so naslednji :

Ne išči smisla s pametjo.

Bodi sam svoj!

Hvaležnost, hvaležnost, hvaležnost - najmočnejša vibracija vesolja

Edino normalno gibanje je globoko dihanje!

Zaupaj notranjemu občutku!

Zaupaj si.

Kaj me boli k***, kaj ti misliš, meni pomaga.

Ne boj se!

Predno je zaključil nas je popeljal v tako posebno vizualizacijsko meditacijo, tako edinstveno smo ponotranjili občutke iz otroštva in jih zamenjali z novimi, da je vzbudilo par solz in tudi konkretnega joka pri ljudeh.

To želimo, ja! Odpret srca in duše!

Sarah je tako suvereno nadaljevala s svojo delavnico. “No, če se navežem na Matjaža… pri gibanju je isto, zaupat moraš svojim občutkom, svojim notranjim impulzom, jim sledit, jih opazovat in jih znat delit z drugimi”

“Vau, kakšo zavedanje, punca, pri svojih devetnjastih letih. To je to, to so te drobni čudeži življenja, ki meni osebno naredijo dan kvaliteten in vreden obstoja. Hvala Sara, čudovita si, v tej svoji pristnosti in hvala za ples in prostor svobode, ki ga ustvarjaš in deliš z nami. ”

Nadaljevali smo z predstavitvijo “Projektom video” in Evino akro delavnico in treniranja akro koreografije in se na koncu vživljali v vlogoooo, hmmm…. skrivnost :)Sprostitvena delavnica s Katrin in Doterra olji, je bila ekstatična. Masirali smo si dlani. Nisem si čisto dobro zapomnila, ampak se mi zdi, da se olja vtirajo na dlani, ker je tam koža brez lojnic, in potem pride snov/olje, hitreje v krvni obtok in organizem tako vsrkava vso dobrobit olja. Olje pa je v resnici, samo nadomestek zdravila in preventiva.

Bi vam zelo priporočala Katrin in najbolje, da kar njo vprašate, kaj je predavala :)

Bil je čas za spanje, tako prijetno sem se sprostila in tak miren, poln dan je bil za nami.

Pa nisem bila te sreče, ali pa zaradi utrujenosti, nisem dobro slišala, kaj v resnici znotraj sebe kreiram.

Prišel je Peter, kasneje še Jan in nato cel kup ljudi iz dogodka, ki so ga imeli v sosednjem studiu.

Ker sem se tik predno so prišli, s svojim razumom zmenila, da grem spat in že naredila plan, se prvo nisem mogla načuditi tem desetim ljudem, "in zakaj za vraga si jih pripeljal Peter?" :)

Hvala bogu, da sem takoj prepoznala, kako spet narekujem življenju in ne pustim, da se zgodi, kot se očitno mora zgodit.

Pogovor je stekel, in kaj naj vam rečem, kakšna energija, kakšni ljudje ne. Kako sem navdušena, nad vsakim, ki stopi sem notri, to je neverjetno.

Kakšne čiste oči in koža in nežnost in pogovori in smeh.

Jaz sem danes zjutraj imela mačka, mačka od te močne energije. In ziher lažja za 100 prepričanj in predsodkov.

Hvala!

Se vidimo 23. marca, na najbolj čuteči Prosti soboti do sedaj, mmmm.

Kim