Zakaj se imenujemo Prostor?

Prostor 5 je dobil ime po petem elementu, etru, zraku, kateri je vzrok vsega ustvarjanja, ki vsebuje prvobitno ustvarjalno silo. Sila, ki je kreator naše narave, Zemlje, našega obstoja. Sila, ki prevladuje v prvi stopnji rasti v katerikoli obliki življenja.

Element eter je zelo nenavaden element. Njegova najbolj zanima lastnost je, da samo je. Ne moremo ga videti, ne moremo ga otipati, ne vemo niti, koliko daleč se razteza.
Ne moremo ga izmeriti, logično razumeti.

Eter ali zrak je element, iz katerega izhajajo vsi drugi elementi in v katere gre vsi spet vračajo. Je element inteligence, svežine in gibalne moči. Njegova izvorna kvaliteta je neodpornost in razširjanje v vse smeri.

Edini element, ki je prisoten povsod.

S tem elementom je povezana peta čakra. Ko dvignemo svojo vibracijo do tega dela zavesti, do vibracije prostornosti, začnemo delit naš namen z izražanjem resnice. Ta resnica se skozi naša usta odraža čez srce in izhaja iz dela avtentičnosti, ljubezni in sočutja. Resnico oz. resnično esenco svojega potenciala, pa ne rabimo vedno delit samo skozi usta in besede. Lahko uporabim tudi svoje telo ali roke.

Ta center je povezan z našo kreativnostjo. O kreativnosti sem že pisala. V Prostoru gledamo na kreativnost kot dejavnost, katera zagovarja, da iz sebe narediš nekaj. Karkoli!
Mi pa delujemo v smeri, da iz sebe narediš vitalnega človeka, polnega radosti.

Opisi in prispodobe elementa etra, so kvalitete, s katerimi vplivamo na vas, z našim načinom delovanja, z orodji, tehnikami oz. vodenimi vadbami, ki vam jih ponujamo.
Z našim gibalnim studiem, Mirno sobo in Dnevno sobo.

Želimo sporočit, da logično razumevanje ni enako izkustvenemu razumevanju. Življenja včasih pač ne rabiš razumet. Nekatere stvari ne rabiš logično umestit.

Kadar ne razumeš, je najbolje, da samo zaupaš. Zaupaš inteligenci, ki ve bolje, kot pa naš le nekaj procentov razvit možgan.

Razlika je med prostorom razumevanja višje (tudi lastne) inteligence in informacijami, ki jih dobivamo skozi okolico.


Na vas delujemo posredno in neposredno. Za vas smo združili moči, znanja in zaradi vas se povezujemo. Za vas ustvarjamo Prostor možnosti, napredovanja in razumevanja več nivojev našega obstoja.

Hvala, če si že del naše zgodbe in pridi kaj naokoli, če še nisi.

P.S.: Številka pet pa je številka celovitosti, novih začetkov in napredka.

Kim