Mojca Krivec

Mojca je kot hiperakitvni otrok iskala svobodo, veliko gibanja in izražanja skozi umetnost.
V potrebi po čim večji raznolikosti se je v odraščanju spoznala z različnimi športnimi aktivnostmi in tehnikami plesa. Največ časa je posvetila capoeiri, plesom v paru, plezanju in tangu, s katerim se še vedno ukvarja.
V želji po izražanju in kreativnosti je končala fakulteto za multimedije. Vendar pa jo je bolj klicalo aktivno življenje, namesto toliko sedenja za računalnikom. Želela je delati z dotikom, z ljudmi. Našla se je v tehniki Cultural Bodywork. Od leta 2014, po tem pristopu daje ljudem preko fizične sprostitve, sprostitev energijskih blokad in harmonizacijo.
Zaradi močne empatije je vedno imela tendenco pomagati drugim. Vendar je ugotovila, da mora najprej sebi pomagati, da bi lahko drugim. Tako obiskala ogromno alternativnih pristopov k bolj uravnovešenemu življenju. Našla pa je tudi način, kako se osvoboditi omejujočih nezdravih vzorcev- terapijo Delo z notranjim otrokom. Danes prepoznava, kako ključno je ozdraviti odnos s svojim notranjim otrokom, zato pomaga s svojimi terapijami ljudem, da bi bili končno osvobojeni, radostni in izpolnjeni na svoji poti.

Drugi vaditelji