Doroteja Pukšič

Doroteja Pukšič, je delovna in bownova terapevtka, intuitivna zdravilka, glasbenica, perfomenka, pesnica. Poje, piše in dela za in z ljudmi.
Živi v Ljubljani. Rojena je v Mariboru, 27.9.1992. Odraščala je v Trnovski vasi. Srednjo šolo je zaključila kot pomočnica vzgojiteljice na III. gimnaziji v Mariboru, kjer se je vzporedno šolala na Konservatorju za glasbo iz klasičnega petja. L. 2013 se posvetila študiju na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani in ob strokovnem študiju raziskovala duhovne, alternativne, oblike zdravljenja in tehnike kot so zdravljenje s tibetanskimi posodami, iniciacije reiki, intenziva razsvetljenja, zdravljenje s kristali, postavitev družine, srčne želje, kanalizirana sporočila, samozdravljenje s programom čuječnostjo ipd.

Trenutno dela bownovo terapijo, je pevka v zabavni glasbeni skupini, sodeluje kot interpretatorka v glasbeni poeziji, razvija avtorski glasbeni projekt in piše nove navdihe. Navdihuje jo gibalna izraznost in igralstvo.

“Moja filozofija življenja je preprostost in pristnost. Iz tega je lahko biti srečen, iskren in ljubeč. Vsaka izkušnja je tukaj z razlogom in vse ima svoj zakaj. Največje učiteljice v življenju so težave, ki jih življenje podari. Tudi te so tukaj, da ohranimo navzočnost in razumevanje poti naše duše, ki potuje naprej v znano. Pomembno je spoštovanje. Ne bojte se pogledati globoko vase, tam so skriti vsi odgovori, vprašajte.”

Drugi vaditelji