P5 ZAPISI

misli, teorija in napotki

Vadbe za otroke

Pri nas nauči, učimo veliko več kot le plesne korake ali gibalne vzorce. Vrjamemo, v življensko vzgojo, oliko in vedenje.

Vrjamemo v blikovanje mladega duha in radovedne duše v potrpežljivo, prilagodljivo osebo, polno ustvarjalnega navdiha.

Z našo pomočjo otrok odraste v pozitivo, samozavestno, samostojno osebo in ima jasne cilje za prihodnost, notranjo disciplino in mir.
Izhajamo iz vrednot, kot so vztrajnost, pogum, upanje, strpnost, zaupanje in enotnost.
Šport nam predstavlja tudi enega izmed boljših načinov, kako otroka naučiti discipline, take discipline, ki otroka pritegne k delu, ga zaposli in v njem vzbudi pozornost do premagovanja ovir. Sledimo tudi spoštovanju pravil, ozaveščamo k odgovornosti lastnega vedenja sodelovanju, trdega dela, odpovedovanja in seveda glavnemu cilju vsakodnevni športni aktivnosti (pa naj bo to trening, ali pa sprehod v naravi).

Zavedamo se kako ključnega pomena je vzgoja in, da je ena težjih dejavnosti v današnjem času. Zavedamo se tudi, da samo ljubezen ni dovolj, da vzgojimo neodvisnega otroka, ki bo znal cenit sebe in druge in bo razvijal pozitivne odnose v skupnosti in svetu.

Verjamemo, da naše vrednote v samem jedru tega kdo smo pogojujejo naša dejanja in tu smo, da pomagamo pri vzgoji odpornih posameznikov, ki bodo lahko uspešno in z vsemi strastmi, ki jih imajo, sprejeli in obvladovali ta naš svet, ki se neprestano spreminja.

Iz tega v kasnejših življenjskih obdobjih otrok lažje predvidi rezultate in posledice svojega delovanja, lažje rešuje konflikt med notranjimi in zunanjimi potrebami in s tem razvije pomembno spretnost, upravljanje samega sebe. Da vse to lažje integrira, usmerjamo k notranji motivaciji, odgovornosti in gradimo osebno moč posameznika.

Seznam vadb za otroke