Odkrij umetnico v sebi

Draga mala nadobudna umetnica, komaj čakam, da te spoznam, da slišim kakšne so tvoje sanje, kaj te najbolj veseli, zanima in navdušuje. Komaj čakam, da spoznam tvoje talente in kako mogočen je tvoj spirit.


Kaj vse se bova naučili in o čem se bova pogovarjali?

1. Dihanja
2. Zavedanje telesa - joga, ples
3. Glasba (učitelj glasbe Guilermo)
4. Vaje za koncentracijo
5. Umetnost - Kaj pomeni biti umetnik in kako razvijam svojega notranjega umetnika
6.Vrednote

Način dela

Delujemo intiutivno. Na mlado umetnico bom vplivala z vibracijo ljubezni, pravičnosti, ravnotežja in miru, skrbnosti ter zaščite. Zagovarjam načelo vzgoje, ki izvira iz harmonijo po potrebi po stabilnosti in zavedanje samega sebe in odgovornosti do sebe na vseh področjih življenja. V pogovorih in učenju se bova nanašali na splošno razumevanje sebe in kako lahko vplivam na lasten uspeh, na dom in družino, družbo, kariero in Zemljo. Učenje predajam skozi žensko naravo, zato je proces sicer skrbno zasnovan, vendar dopušča možnosti intuitivnem vodenju umetnice, glede na potrebe v danem trenutku, situaciji, počutju, … Pri mladi umetnici bom razvila zavedanje telesa in uporabe domišljije ter razuma obenem. Umetnico bom navdihovala, vzpodbujala, da preko povezovanja s seboj uresniči svoje potenciale.Vaša mlada umetnica bo do konca programa osvojila sekvenco dihalnih vaj, pozdrav soncu, osnove plesa in ritma. S področja umetnosti bo izdelala dva lastna kreativna produkta. Program zajema tudi obvezno domačo nalogo, pisanje dnevnika, svojih doživetji in občutkov, skozi proces.

CENA PROGRAMA:
12 terminov po 90 min: 540 €
24 terminov po 90 min: 1.080 €

TERMINI:
Po dogovoru. Delo je individualno ali v manjši skupini do pet deklet.Pred pričetkom programa se lahko oglasite na neobvezujoče (brezplačno) predstavitveno srečanje, kjer vam pobliže predstavim svoje delo in se pogovorimo o željah in možnostih. Potem pa se domenimo za delo, če boste začutili, da je to to, kar iščete oz. si želite.

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle