P5 ZAPISI

misli, teorija in napotki

Jazz ples

Si želiš dobre plesne osnove?

Temelje tehničnega znanja in odprto dušo, ter s tem pridobit najboljšo odskočno desko za nadaljno plesno kariero?

Spoznavamo jazz in baletno tehniko, pridobivamo na moči in kondiciji, plesnosti in poeziji giba, ter zaupanju v svoje sposobnosti!

Plešemo različne avtorske koreografije, se z njimi pripravljamo na tekmovanja.

In kar je za nas najbolj pomembno ohranjamo ravnovesje med disciplino in tem kar je otrokom najbolj prijetno, plesom oz. izrazom po trenutnem navdihu. Prav zaradi tega pri nas vsak posameznik pridobi na plesnosti.

Plesnost pa je plesna sposobnost, ki se kaže v ustvarjanju gibov, v gibalnem dojemanju in izražanju ustvarjalnosti giba preko gibalne domišljije.

V otroku prebudimo tisti x faktor!

Otroka pripravimo na tekmovanje, mu nudimo kvaliteten program za njegov celostni razvoj, mu stojimo ob strani ob njegovih začetkih in ga z njegovo željo in voljo pripeljemo tudi do naslova državnega prvaka.

Komu je vadba namenjena?

Vadba oz. trening je namenjen vsem puncam, tudi fantom, ki si želijo plesa, akrobatike in intenzivnega individualnega treniranja. Vsem, ki kažete voljo in strast do izražanja skozi telo in imate ta kanček nadarjenosti za ritem in ples in telesne/gibalne predizpozicije in rabite konkretne usmeritve. Vsem tistim, ki želite dobre plesne osnove, vsem, ki ste poslušni in si želite tehničnega znanja ter s tem pridobit najboljšo odskočno desko za nadaljno plesno kariero.

Možno naročilo koreografije in pomoč pri izvedbi ter osebnem napredovanju.

Jazz ples vaditelj

Prijavi se

Druge vadbe za otroke