Ritual

Dobrodošli na Ritualu, delavnica poteka v studiu na Celovški cesti 172.

Ko vstopiš v ta prostor, postaneš bolj kreativen in vedno spoznaš nekaj novega o sebi ali za sebe.

Smo že oblikovana skupina enajstih ljudi, starih od 18 do 44 let.

Skozi različne naloge in metode dela, potujemo globoko v svoj notranji svet in zase iščemo najboljši nasvet.

Ritual je ključ do vseh globokih in trajnih sprememb v našem razmišljanju, navadah ter načinu ustvarjanja oz. delovanja našega življenja. Omogoči ti spremenjeno doživljanje dejanskosti.

Ritual nas uči, da je vse živo in ima duha. Je ena od poti, kako videti onkraj iluzije, ki jo zmotno imenujemo resničnost in uči nas kako stopiti onkraj omejenega, racionalnega uma ter na sebe in življenje pogledat še iz kakšnega drugega zornega kota.

Delimo subjektivne poglede na svet, poslušamo in sprejemamo raznorazna stališča, mnenja in poglede na razumevanje družbe in sveta. Ko deliš izkušnje, mnenja in občutke z drugimi in ko slišiš, kako nekdo drug razmišlja o sebi in življenju, takrat se ti razširi obzorje in razumevanje samega sebe in družbe ter njenega delovanja. Naša namera delovanja stoji na zavedanju, da več širine znanje, ki jo lahko sprejmeš brez sodb, bolj kvalitetno družbo lahko gradiš.

Kompetence, ki jih pridobiš: zaupanje, razumevanje drugih, razumevanje sebe, prepustitev, uglašenost, mir, preprostost, pogovor, dobro življenje, izpostavitev, preprostost

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle