Ritual


Ritual je platforma, ki obiskovalcem, skozi manipulacijo prostora in zvoka, ponuja čutno senzacijo in izhodišče za razrešitev problema duševne razdvojenosti.

Ritual je dejavnost desne hemisfere, dejavnost naključnih procesov, neverbalnega načina izražanja in razumevanja samega sebe. Zaradi tovrstnega procesa, se človeku poveča število misli, idej, čustev in s tem možnost izražanja.

Skozi proces doživiš osvoboditev razpotij in notranjega konflikta, doživiš složnost s samim seboj in dobiš izkušnjo izraza iz stanja ničnosti. Dobiš moč, da ustvariš nove poti v nezavednem in zavestnem delu svojih možganov.

S poslušanjem globjih pozivov našega možgana lahko oblikujemo občutke in podobe, ki se skrivajo v našem nezavednem in jih skozi utelešeno izkušnjo ozavestimo.

Ritual je ključ do vseh globokih in trajnih sprememb v našem razmišljanju, navadah in načinu ustvarjanja oz. delovanja.Komu je vadba namenjena?

Vadbo priporočamo aranžerjem, dramaturgom, fotografom, glasbenikom, igralcem, ind. oblikovalcem, kiparjem, kiniziologom, klovnom, koreografom, kostumografom, plesalcem, scenaristom, solopevcem, režiserjem, umetniškem oblikovalcem.

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle