Odkrij notranjega umetnika

Naša prihodnost temeljni na prilagodljivosti in na ponovnem izumljanju sebe oziroma lastne ustvarjalnosti in kreativnih sposobnosti.

Z našimi delavnicami dostopaš do globin lastne ustvarjalnosti.

Zakaj je kreativnost pomembna?

“Ustvarjam, torej sem,” je vodilo, ki so ga mnogi ustvarjalci vzeli za svojega, nekateri “vizionarji” pa napovedujejo, da bo to ključna karakteristika sveta prihodnosti (Gardner 2006, 77). Zaradi tehnološkega napredka, ki nas čaka v prihodnjih letih je najpomembnejše vprašanje danes kako kultivirati in izobraziti nove generacije, za polno izrabo njihovih sposobnosti in potencialov? Tu kreativnost prav gotovo igra veliko vlogo. Kreativnost je danes ena najpomembnejši človeških dejavnosti, miselnih sposobnosti ter mehanizmov družbenega napredka.

Čeprav je ustvarjalnost praktično nemogoče jasno definirati ali se jo naučiti, sem razvila program, kjer prideš v stik z njo!

Izkušnje, ki jih pridobiš pri nas pripomorejo k razvoju kreativnosti in posledično osebnosti ter v polnosti začneš doživljat in odkrivat sebe in svojo lastno ustvarjalnost.

Razviješ sposobnost dinamičnega razmišlanja in iskanja boljših, razsežnih rešitev. Z roko v roki korakaš v samozaupanje, tisto temeljno zaupanje v samega sebe in svoje ideje, ki so skladne z vrednotami, s katerimi želiš graditi svoj vsakdanjik!

Metode, s katerimi dostopamo do ustvarjalnosti in kreativnosti:

1. Dihalne vaje
2. Joga, ples
3. Glasba (učitelj glasbe Guillermo)
4. Vaje za koncentracijo
5. Krepitev domišlije
6. Pogovori o vrednotah in čustvih
7. Slikanje
8. Branje
9. Raznorazne vaje


Odkrij notranjega umetnika in vnesi v svoje življenje več spontanosti in inovativnosti!

Vaditelji

Druge vadbe
za odrasle