Napredna Gibalnica

Napredna gibalnica je v resnici trening po imenu ToleranceZero, ki ga je zasnoval Mito Šinkovec, profesionalni osebni in kondicijski trener. Mito je strokovnjak na področju telesne kulture, gibanja, rehabilitacije, prehrane in motivacije in je eden izmed prvih v Sloveniji, ki se je začel profesionalno ukvarjati z osebnim trenerstvom in svetovanjem na področju zdravega življenjskega sloga.

TRENING, KI ZDRUŽUJE ELEMENTE MOČI, VZDRŽLJIVOSTI, MENTALNE PRIPRAVLJENOSTI, LASTNE VOLJE IN PREMIKE LASTNIH MEJA.

Ste stari malenkost čez 35 pa ne vidite potrebe zakaj bi se naučili na primer salto nazaj ali pa izvajali olimpijske dvige? Na ToleranceZero se s tem ne obremenjujemo. Enostavno si zadamo izziv. Na vsaki vadbeni enoti, boste občutili zmagoviti občutek, da zares zmorete več kot ste si sploh predstavljali. Iz vas iztisne tisto najboljše, rezerve, ki vam do sedaj niso dovolile, da bi napredovali v katerikoli športni panogi.

NI MEJA ZA TISTE, KI SI UPAJO!

Trening TOLERANCE ZERO nikakor in nikoli ni prilagojen zunanjim razmeram ali vadbenim pripomočkom. Z širokim funkcionalnim in vadbenim razponom se dotakne posameznika ravno tam, kjer se mora. Ravno toliko, kot potrebuje. Na način, kot je posameznikovo telo sposobno sprejeti. ToleranceZero se ne omejuje. Niti se ne izvaja v omejenem okolju ali klasičnem fitnes centru. Fitnes naprave so le staro in nepotrebno železje.

Pomembna vrednota TolernaceZero pristopa je čas in napredek.

Bodite pripravljeni na izziv in uspeh!

Intenziven trening program TolernaceZero. S pridihom tekmovalnega duha.
Inovativni trening pristopi, drugačni in nepredvidljivi. Kot je življenje samo. Brez bližnjic.

Bodite pripravljeni!

Komu je vadba namenjena?

Primeren je za vse, ki si ne želite izgubljati časa na treningu, ampak stremite k maksimalnemu izkoristku in napredku. Primeren tudi za tiste, ki se sicer raje ukvarjate s svojo najljubšim športom, pa želite svoj športni nastop premakniti stopnico višje. Za vas, ki želite preventivno zaščititi pred poškodbami, katerimi je telo v raznih dnevnih situacijah kot tudi športnih aktivnostih izpostavljeno. Za vse , ki si želite izziv in stalni napredek, tako v moči, kondiciji kot tudi v performensu in končnemu izgledu. Za vse ki se ne ustrašite sebe in lastnega napredka.ToleranceZero je odlično izhodišče za vsakogar, ki ne želi izgubljati časa z neučinkovitim treningom, niti ne z iskanjem hitrih rešitev. Odlična podlaga za športnike, kot tudi za rekreativce, ki bi radi svojo bazo nabirali zato, da se bodo v sezoni lahko brezskrbno prepustili svoji najljubši športni disciplini.

Cena programa: 170€ mesečno

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle