Globoko vdihni

Dihanje je v grobem rečeno izmenjava plinov, je premikanje trebušne votline ter sprememba volumna prsnega koša. Dogaja se zaradi razlike tlaka v pljučih in zunanjega tlaka, torej je samodejno in pod nazorom vegetativnega živčevja, vendar pa lahko delno nanj vplivamo tudi po lastni volji.

Zadostna količina kisika je potrebna za optimalno delovanje živčnega sistema, hormonskega sistema in vseh drugih organski sistemov. Dihanje je nujno potrebno zaradi tega, da naše telo sploh lahko deluje in tudi zato, da lahko vstopamo v vsakdanje izkušnje in naloge bolj učinkovito. Z povečanim dotokom kisika v možgane pridobimo na mentalni sposobnosti, zaradi boljših mentalnih sposobnosti imamo možnost kakovostnejših duševnih doživljanj. Poveča se nam tudi volja, produktivnost in osebna moč.

Vsi si želimo boljše fizično in mentalno zdravje, zaradi kvalitete življenja.

Dihalne vaje so ena od orodji, ki ti to omogočijo. Pravijo, da ima 10 minut dihalnih vaj enaki učinek, kot ena ura teka.

V dveh srečanjih, preko Zoom aplikacije te naučim vse potrebno, opremim te z vajami, poveževa se preko Whatts app aplikacije, kjer te 21 dni zapored spremljam in podpiram.

V tem času ti rutina zleze pod kožo. Učinki zavestnega dihanja pa so občutni takoj.

Cena programa: 45€

Za nadaljni dogovor in več informacij me pokliči na 040 832 460

ali mi piši na:

info@prostor5.si

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle