P5 ZAPISI

misli, teorija in napotki

Gibalnica

Prebudi kreativnost in treniraj lahkotno!

Gibalnica je barvita, zabavna in nikoli ista fizična vadba, preplet joge, interpretacije živalskega premikanja, igre in osnov akrobatike.

Pri tej vadbi ne gre samo za krepitev mišic, gre za gibanje, ki sprošča telo in morebitne zastoje na energijskih kanalih. Z vsebino gibalnice razbijemo napetost v celotnem mehanizmu, namensko je usmerjena v dvig energije, sproščanje stresa, nadgradnjo osebnostih lastnosti ter nenazadnje povečuje kreativnost.

Trening seveda temelji na vajah, ki krepijo vseh šest gibalno/motoričnih sposobnosti, vaje gibljivosti, moči, ravnotežja, hitrosti, vzdržljivosti in agilnosti. Sestavljena je iz takih vaj, ki človeku omogočajo boljšo gibalno izraznost tudi pri dnevnih opravilih in pri delu.

Gibalnica je protiutež linearnemu načinu razmišlanja, gre za krepitev desne polovice možganov, prebujanje notranjega otroka in vzpostavitve odnosa do igre, kot načina notranje motivacije in kot metodo dela, ki je edina umeščena v sedanji trenutek!

Edina stalnica je sprememba, tako kot gibalnica.

Vsak trening je drugačen, odvisno od položaja lune, vremena in letnega časa. Odvisno od vaših potreb, želja. Odvisno je od tega, kar prav tisti trenutek potrebujete za napredek in boljše počutje!

Komu je vadba namenjena?

Vadba je primerna za vse aktivne mlade športnike kot tudi neaktivne posameznike, vseh starosti, ki želijo izboljšat funkcionalnost in gibalno sposobnost svojega telesa in pridobit več življenjske energije.
Vadbo lahko izvaja starš tudi s svojim otrokom.

Gibalnica vaditelj

Prijavi se

Druge vadbe za odrasle