Bobnanje

Gre za preprosto in neposredno metodo delavnice igranja bobna. Igrali boste, četudi nimate nobenih izkušenj z glasbo in igranjem bobna. Namen delavnice izhaja iz potrebe po izražanju ritma duše, v obliki in ritmu kot spontana posledica poslušanja zvočnega valovanja okolice.

Namen te delavnice je vzpostavljanje povezave z rokami, ritmom in bobnom ter ustvarjanje lastne bobnarske poezije, ter v procesu bobnanja odkriti nekaj novega o sebi.

Intiutivno igranje oziroma tovrstna meditacija je pot do odkritja še neraziskanih delov lastnega sebstva in potenciala. Bobnanje in ritem sta tako fizična kot simbolična in čez proces postaneta indikatorja širjenja tvoje življenske poti.

V kolikor že imaš predznanje igranja bobnov boš na vadbi deležen drugačnega pristopa.

Kako ustvariti dialog v interakciji z mentorjem, kako prehajati med ritmi, ki jih sam poustvarjaš in kako igrati na robu zadnjega udarca.

Komu je vadba namenjena?

Vadbo priporočamo aranžerjem, dramaturgom, fotografom, glasbenikom, igralcem, ind. oblikovalcem, kiparjem, kiniziologom, klovnom, koreografom, kostumografom, plesalcem, scenaristom, solopevcem, režiserjem, umetniškem oblikovalcem.

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle