Prebujena ženska - ženski krog

Ženski krog je namenjen vsem ženskam, v nameri, da se povežemo med sabo. Da združimo ženske moči in se medsebojno podpremo. Si damo med sabo to, kar lahko le ženska ženski da.

V krogu se pogovarjamo o temah, ki so nam ključne, ustvarjalno raziskujemo svoje globine in resnične želje.
Se odpiramo vprašanju, kaj pomeni nositi vlogo ženske modrosti življenja? Dovoljujemo ena drugi prostor za izražanje svojih občutij, vprašanj, spoznanj. S prisotnostjo smo odgovor ena drugi in zavedanje, da smo enakovredne in izjemne v svoji edinstvenosti.

V ženskem krogu se združujemo z namenom, da se še bolj odpremo zavedanju biti ženska, zaupanju vase, zavedanje svoje moči in si dovoliti biti dihati v svojem ritmu in svoji ciklični naravi.

S tem, ko si damo kar si moramo me med sabo dati, razbremenimo moške, da morajo biti vse za nas. Dovolimo jim, da stojijo v svoji vlogi moškega z lastno voljo in željo. Tako so podpirajoči, zaščitniški, skrbni in ljubeči.

Cilj je da se povežemo in izključimo tekmovalni duh med puncami, ženskami, ki nam ga je vsadila družba oz. mediji. Da moramo vedno biti boljše od drugih, najlepše, najmočnejše in biti super ekstra ženske. Ženske z moškimi kvalitetami. To nadomestimo z zavedanjem o sebi, o svojih kvalitetah in kako lahko s tem oplemenitimo sebe in vse okrog sebe.

Ta krog je namenjen vsaki ženski, ki si želi vzeti čas zase, negovati svojo pristno naravo, se odpreti svoji moči in odkrivati lastne globine, podelit svoja izkustva in vprašanja, vzpostaviti sestrske vezi, se medsebojno sprejeti in podpreti, odpreti kanal modrosti, se še močneje povezati z matero Zemljo, se ozreti k našim prednicami, ozavestiti generacijske vzorce in modrosti babic, prepoznati svojo edinstvenost, zasijati v vsej polnosti, moči, ženstvenosti in prebuditi speče vedenje, pogumno stopiti naprej in se pokazati svetu.


Vsako srečanje je sestavljeno iz:

• TEMATIKE SREČANJA
• VAJE ZA STIK S SABO – introspekcija, kreativno izražanje, samoopazovanje, igre, ples,..
• MEDSEBOJNEGA POVEZOVANJA – deljenje dogajanja, spoznanj, vprašanj, opažanj.
• POVEZOVANJE Z VIŠJO MODROSTJO - Stik vzpostavljanje modrosti preko glasbe, tišine, skupne meditacije ali vodene vizualizacije, karte

Teme so vezane na odnos do sebe, medsebojne odnose, izražanje, delo, nego, samospoštovanje, prepoznavanje, sprejemanje, dopuščanje, moč intuicije, moč ženske, strast, seksualnost, senzualnost, kreativnost, cikel, menstruacija, ritmi narave, aspekti ženske, obredje, prehodi in odprto za vse kar se poraja sproti.


SKLOP 8 srečanj, 2x mesečno, September - December

Začnemo 12. septembra ob 19.00.

Piši nam na info@prostor5.si ali nas pokliči nas 040 832 460 (Kim)

Vaditelj

Druge vadbe
za odrasle