Naš pristop

Gibalni studio kreativnega izražanja

KAKO SMO NASTALI?

Prostor 5 je dobil ime po petem elementu, etru, kateri je vzrok vsega ustvarjanja. Silo, ki je kreator naše narave, našega obstoja. Prostor 5 je bil ustvarjen po potrebi po varnem, zdravem in pristnem treniranju, izražanju in druženju!

Element eter je zelo nenavaden element. Njegova najbolj zanima lastnost je, da samo je. Ne moremo ga videti, ne moremo ga otipati, ne vemo niti, koliko daleč se razteza.

Je element inteligence, svežine in gibalne moči.

In kako je lahko še bolj zanimivo dejstvo, da je ravno gibanje in z njim pogojeno telo eden od narekovalcev kvalitete našega življenja.

In ne le, da je gibanje, zmerno in raznovrstno gibanje, prva stalnica zdravja. Ko z močnim telesom in zdravim duhom, dvignemo svojo vibracijo do dela zavesti, ki mu vlada eter, do vibracije prostornosti, takrat začnemo deliti naš namen z izražanjem resničnega bistva naše ustvarjalnosti in nabolj pomembno, z zavedanjem dobrega, zmernega življenja.

Pri nas podpiramo bistvo tvoje ustvarjalnosti in izraz skozi kreativni del zavesti, ki pomeni lasten, brezomejajoč unikaten izraz.

Z njim v našem studiu v kombinaciji z pravim pristopom, razvijamo vsestransko in celostno osebnost!

KAJ?

Skozi kvalitetne vodene vadbe, programe za sprostitev in nego telesa ter z odkrivanje lastnega izraza skozi gib in glas, te vzpodbudimo k samospoznanju!

Izberi med visoko kvalitetnimi vadbami hatha joge, vinjasa joge, akrojoge, sodobnim plesom, kontaktno improvizacijo, ILM metodo, jazz plesom in gibalnico- vadbo, ki smo jo ustvarili po potrebi rekrativne telovadbe s sočutjem.

Vadbe so namenjene tako otrokom, kot odraslim.Kontaktiraj nas, postani del naše skupnosti!

Ekipa p5