Naš pristop

Prostor 5 je studio kreativnega izražanja

Opolnomočamo ljudi, vzpodbujamo notranjega otroka!

Tako lahko kot odrasel spet živiš pristno avtentično življenje.

Pridruži se nam in bodi v stiku s samim seboj kot še nikoli do zdaj!

Prostor 5 je dobil ime po petem elementu, etru kateri je vzrok vsega ustvarjanja. Silo, ki je kreator naše narave, našega obstoja. Sila, ki prevladuje v prvi stopnji rasti v katerikoli obliki življenja.

Element eter je zelo nenavaden element. Njegova najbolj zanima lastnost je, da samo je. Ne moremo ga videti, ne moremo ga otipati, ne vemo niti, koliko daleč se razteza. Je element inteligence, svežine in gibalne moči. Njegova izvorna kvaliteta je neodpornost in razširjanje v vse smeri.

S tem elementom je povezana peti nivo zavesti. Ko dvignemo svojo vibracijo do tega dela zavesti, do vibracije prostornosti, začnemo deliti naš namen z izražanjem resničnega bistva naše ustvarjalnosti. Bistvo naše ustvarjalnosti se izrazi skozi kreativnost, ki pomeni naš lasten, unikaten izraz.

Smo studio kreativnega izražanja, kjer vzpodbujamo sebe in tebe, da se izražaš skozi usta, roke, telo, gib, glas.

Skozi kvalitetne vodene vadbe, programe za sprostitev in nego telesa ter z odkrivanje lastnega izraza skozi gib in glas, te vzpodbudimo k samospoznanju!

Z našim gibalnim studiem, Mirno sobo in Dinamičnim prostorom te povežemo s tvojim lastnim bistvom ustvarjalnosti - z sebstvom v tebi.

Izberi med visoko kvalitetnimi vadbami hatha joge, vinjasa joge, akrojoge, sodobnim plesom, kontaktno improvizacijo, ILM metodo, jazz plesom in gibalnico- vadbo, ki smo jo ustvarili po potrebi rekrativne telovadbe s sočutjem. Vadbe so namenjene tako otrokom, kot odraslim. V Mirni sobi si deležen pravega stika s samim seboj. Tretmani culturalbody worka, access barsov, ILM metode in meditacije po principu Kim Germ, te umirijo in napolnijo z absolutnim.


Gibanje je prva stalnica zdravja in edino preko umiritve lahko spoznaš pravega sebe. Postani del naše skupnosti!

Ekipa p5