Metoda Ilan Lev

Metoda Ilan Lev deluje v smeri izboljšanja človeške telesne sposobnosti in odpravlja funkcionalne težave. Odpravlja težave s cirkulacijo informacij v telesni biomehaniki, lajša bolečine in težave s skeletom in sklepi.

Učinki Ilan Lev metode?

  • sprošča fizične in duševne napetosti
  • izboljšati zaznave in občutljivost telesa
  • prebuja in krepi telesne funkcije in aktivira čute
  • odstranjuje ovire v gibanju in funkcionalne težave

Kaj je Ilan Lev metoda?

Metoda Ilan Lev (ILM) je popoln sistem, ki obravnava bolečine v telesu ter gibalna neravnovesja, ki jih povzroči prevelika fizična ali čustvena obremenitev. To je metoda, ki preko živčnega sistema ustvari bogat in močan dialog med praktikantom in uporabnikom metode, ker mu le ta preko telesne manipulacije pomaga prebuditvi naravno sposobnost telesa in uma — samozdravljenje.

Med tretmajem praktikant tvoje telo nežno premika. S to nežno manipulacijo vrne v telo komunikacijo, ki je potrebna za optimalno delovanje biomehanike, ker je le ta bila prekinjena oziroma ustavljena zaradi poškodb ali čustvenih težav.

Po tretmaju je dialog znotraj celotnega sistema obnovljen.

Tretma je intenziven, in telesu povrne njegovo naravno inteligenco.

Pogoji:

Prosimo, prinesite dolga, udobna oblačila in sveže nogavice (lahko ste tudi bosi). Priporočamo, da eno uro pred tretmajem ne pijete. Po tretmaju si obvezno pustite 30 minut brez hitenja!

Prijavnica Metoda Ilan Lev

Izbor paketa

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!