Individualne ure

25€

60 minutna vadba

Ali utelešam zdravje?

Ali utelešam zdravje na vseh nivojih? Na fizičnem, vitalnem, mentalnem, čustvenem, psihičnem, duhovnem in socialnem?

Joga na fizičnem nivoju natančneje v živčnem in endokrinem sistemu ustvarja ravnotežje, kar neposredno vpliva na druge telesne sisteme in organe, na čustvnem telesu ustvarja umaknitev od lastnih čustvenih vzorcev in omogoča vživljanje v vlogo opazovalca, na psihičnem nivoju nam omogoča vzpostavljanje novega načina življenja, ki zajema transformacijo notranje realnosti. Duhovno pomeni, utelešat raznorazne občutke. Občutke miru, ljubezni, občutke zadovoljstva, občutke ponosa, občutke zanosa, volje, motivacije, občutke moči, zaupanja. Še lahko naštevam. Socialne bolezni nastanejo prav zaradi slabega poznavanja duhovne plati človeka. Pozabili smo na vrednote in živimo v času, ko ves svet v zadregi zavrača pretekle vrednote in ni sposoben ustvariti nove.

Joga je znanost o pravilnem načinu življenja in je namenjena vklučevanju v vsakodnevno življenje. Je sredstvo, s pomočjo katerega najdemo lastno pot povezave s svojim pravim bistvom.

Le kakšen prevzeten guru si drzne govoriti o pravilnem načinu življenja?

Ni pravil, obstajajo pa zakonitosti in ni mogoče utelešati zdravja na vseh nivojih, če živimo v nasprotju s človeško naravo.

Joga je način življenja, ki ga ni mogoče razumeti intelektulano in lahko postane znanost o življenju le s prakso in skozi izkušnjo.

Zagotovi si več različnih vrst gibanja in s tem boljšo učinkovitost in uporabnost svojega telesa.

Omogoči si nov pogled na realnost, zagotovi si uro s Kim še danes!

Prijavnica Individualne ure

Izbor paketa

  • 60 minutna vadba

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!