Individualne ure joge

Ali utelešam zdravje?

Ali utelešam zdravje na vseh nivojih? Na fizičnem, mentalnem, čustvenem, psihičnem, duhovnem in socialnem nivoju?

Joga na fizičnem nivoju natančneje v živčnem in endokrinem sistemu ustvarja ravnotežje, kar neposredno vpliva na druge telesne sisteme in organe. Na čustvnem telesu ustvarja odmik od lastnih čustvenih vzorcev in omogoča vživljanje v vlogo opazovalca, na psihičnem nivoju nam omogoča vzpostavljanje novega načina življenja, ki zajema transformacijo notranje realnosti.

Joga pomeni utelešat raznorazne občutke. Občutke miru, ljubezni, občutke zadovoljstva, občutke ponosa, občutke zanosa, volje, motivacije, občutke moči, zaupanja. Še lahko naštevam. Pozabili smo, da so občutk gradniki naše notranjosti na katere, lahko s pristopom, ki ga nudim, zavestno vplivamo.

Joga je znanost o pravilnem načinu življenja in je namenjena vklučevanju v vsakodnevno življenje. Je sredstvo, s pomočjo katerega najdemo lastno pot povezave s svojim pravim bistvom.

Obstajajo zakonitosti, ki nas skozi prakso vodijo do utelešanja zdravja na vseh nivojih. Joga je način življenja, ki ga ni mogoče razumeti intelektulano in učinkuje le skozi izkušnjo in prakso.

Zagotovi si prakso joge s Kim in postani vitalen, zdrav, bogat v zavedanju občutij in zavesten kreator svojega življenja!

Prijavnica Individualne ure joge

Izbor paketa

  • 90 min

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!