Zvočna meditacija

17. nov. 2019

ob 18:00

Uporaba zvoka za zdravljenje ima že dolgo tradicijo. Zvočne terapije in kopeli so zasnovane na domnevi, da imajo vsi predmeti- tudi človeško telo, njegovi organi in celice lastno resonančno frekvenco-, zato je mogoče s pomočjo zvoka uskladiti um in telo ter povrniti dobro počutje.

Z zvokom neposredno vplivamo na eterično telo, katero mora biti krepko. V njem je pogosto ujeta čustvena energija in le ta ima vpliv na našo percepcijo. Če je eterično telo šibko, imamo slabšo možnost ozemljitve. Vzrok tiči v tem, da se obilo destruktivnih energij v njem ujame in tam tudi ostane. Posledično energija zastaja, zato se počutimo utrujene, izogibamo se novim izkušnjam, oklepamo se znanega.

Da bi bili v življenju spontani, moramo okrepiti eterično telo!

KAKO OKREPIM ETERIČNO TELO? Hrana, zrak, sončna svetloba, telovadba, dihalne vaje, meditacija, zvok

KAKO VEM, DA IMAM ŠIBKO ETERIČNO TELO? Pri sebi prepoznam, da imam preveč aktiven analitičen um.

Edino le, če je eterično telo krepko, se to odraža s fizičnim in psihičnim zdravjem ter sposobnostjo zavestne manifestacije.

Zvočna kopel skupaj z eteričnem telesom deluje v skladu z zakonom korespondence. Gre za dvosmerno komunikacijo, ki se lahko razloži nekako takole. Tako kot v eteričnem telesu, tako tudi na fizičnem.

Dobrodošli na zvočni meditaciji, kjer boste ob najlubši meditacijiski asani, dihalnih vaj in chakra overtone druma, očistili eterično telo, ga okrepili in se pripravili na nov cikel zavestnega delovanja.

Pripravo v meditacijo vodim Kim. Zvočno podlago bo z nami delila Klara. Klara je 21- letna punca, študentka zdravstvene nege, ki zase pravi, da je vedno dobre volje. Prosti čas namenja glasbi, najbolj jo zanimajo tolkala. Na dogodku bo igrala

*KAJ JE ETERIČNO TELO? Eterično telo je v bistvu del fizičnega telesa oziroma rečeno natančneje, je struktura, ki povezuje in oživlja fizično telo (aura).

ZANIMIVOSTI :

Iznajditelj elektronskega mikroskopa Royal Raymond Rife (1888 –1971), je bil tudi prvi, ki je odkril določene frekvence bakterij in trdil, da se da z zvokom zdraviti bolezni, ki jih povzročajo bakterije. Luc Montagnier (1932), francoski virolog, nobelovec, odkritelj HIV virusa, pa je v svoji zadnji raziskavi ugotovil, da se začne DNK v celici pod frekvenco približno osmih hercov (Hz) rekonstruirati. Osem hercov pa pomeni frekvenco Zemlje. To se pravi, dokler vibriramo s tem poljem Zemlje, smo zdravi. Vse, kar ruši to frekvenco zemlje, denimo elektrosmog, nam krha zdravje.

Zvok lahko premika tudi fotone. To izkorišča nova tehnologija laserjev, ki je povezana z zvokom (acustic laser). Z zvokom se da nadzirati vreme. Na spletu lahko najdemo opis uradnega patenta za nadziranje orkanov in tornadov z zvokom (hurricane and tornado controle device). Obstaja tudi tehnologija, ki jo je naredila Dule university v ZDA, kako se da z zvokom narediti stvari nevidne.

Že mnoge starodavne civilizacije, denimo stari Egipčani, pa so z zvokom levitirali stvari in jih premikali po prostoru. Tudi piramide so zelo glede na zahtevnost in natančnost gradnje verjetno gradili s pomočjo tehnologije zvoka.

Verski zdravitelji v Egiptu naj bi bili pred približno 4000 leti vpeljani v glasbene čarovnije, s katerimi so vplivali na plodnost žena. Glasba je bila tudi pojmovana kot zdravilo za dušo. Po izročilu naj bi bog Oziris potoval v obliki pesmi, ki so jih spremljali glasbeni inštrumenti in prepričeval ljudi naj sprejmejo njegove nauke.

Čakre in njihova elektromagnetna valovanja se odzivajo na določene glasbene tone. Ob neravnovesju lahko s posamezni toni in njihovimi kombinacijam obnovimo delovanje elektromagnetnih energij.

Lingvistična genetika lahko kljubuje staranju, zvok lahko izzove mutacijo genov ali povzroči množično okužbo, na ta način je mogoče vplivati na etnične skupine in na vsa živa bitja.

Prijavnica Zvočna meditacija

Vrednost

10 €

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!