Začetni tečaj akrojoge

04. nov. 2019

ob 17:30

Na zabaven in družaben način boste raztegnili noge, okrepili trup in izboljšali koordinacijo.

Vadbo začnete z individualnimi vajami, da položaje najprej spoznate na tleh, potem jih ponovite še v zraku. Osnovni vlogi v akrojogi sta baza (stoji ali leži na tleh) in letalec (izvaja elemente na bazi). Katera vloga vam bolj leži se odločite sami, lahko pa se preizkušate kar v obeh. Nove položaje se učite v skupinah po 3, kjer tretji pomaga, da se letalec vedno varno vrna na tla.

Ker gibanje raziskujemo v paru, je vse odvisno od zmožnosti sodelovanja. Kontakt vas spodbuja, da ostanete prisotni in ves čas iščete prostor kjer se srečate v ravnotežju.

Vadba akrojoge v skupini krepi prisotnost, zaupanje in sodelovanje.

Komu je vadba namenjena?

Akrojoga je primerna za vse, ki si želite raziskati svoje telesne zmožnosti na enostaven in zabaven način. Pridete lahko sami ali v paru. Dobrodošla je osnovna telesna pripravljenost, predznanje pa ni potrebno.

Eva Lasič Učiteljica Leteče joge

Akrojogo sem spoznala leta 2012 in se zaljubila na prvem poletu. Najprej sem odkrila svoje veselje do akrobatskih elementov in do sveta, ki je na glavo obrnjen, ko sem leta 2011 začela Capoeiro trenirati. Nato me je pot peljala v svet akrojoge, svet sodelovanja in ne tekmovanja, ki pa je pogosto prisotno pri drugih športih. Od takrat naprej je akrojoga velik del mojega življenja in daje mnogo več kot le športno rekreacijo (ki pa je sicer zelo zabavna!). Akrojoga ti omogoča pozabiti na misli in biti v sedanjem trenutku. Okrepi občutek za ravnotežje, ki te spremlja vsepovsod. Zagotovi večno igro raziskovanja in zavedanja svojega telesa kot tudi telesa drugega. Izpostavi zaupanje v druge kot tudi v sebe in poudari sodelovanje. Razkriva fizične in predvsem psihološke omejitve in s tem ponudi nove izzive. Akrojoge ne dojemam le kot fizični trening, ampak tudi kot trening osebnosti, kjer spoznavaš medsebojne odnose ter različnosti posameznikov. Zaradi mojega izjemnega veselja do te rekreacije, me je v zadnjih 7 letih vedno spremljala želja, da delim akrojogo z drugimi. Tako sem leta 2018 opravila učiteljski tečaj pri Leteči jogi s prepričanjem, da bom še naprej delila radosti akrojoge.

Vse storitve

Cenik

Smo dostopni

Kontakt

samo redne vadbe

Urniki