Utišaj svoj um in se osvobodi vzpona časa

13. jan. 2020

ob 19:30

Meditativna, gibalna in pogovorna srečanja

Naš um je nedvomno naš prijatelj, ker nam nudi nepredstavljivo možnosti izbire. Naša edinstvena možnost je prav ta, da lahko izberemo predmet osredotočanja in tako preusmerimo pozornost tja, kamor želimo. Ker je pa velikokrat prav on tisti, ki v tej možnosti izbire izgubi rdečo nit, smo na vrsti mi, da ga ukrotimo! Vse skupaj je lahko zelo zabavno in igrivo, vsekakor pa zahteva disciplino in lastno motivacijo.

Avtomatske, priučene reakcije so največkrat tiste, s katerimi se preslepimo in premalokrat izbiramo dejansko lastno voljo. Da je zavestnost le tega stabilnejša, je telo opora in glavno ogrodje, ki manifestira idejo v materijo. Vse produkte uma tako shranjuje vase. Če so ti zaviralni v telesu nastajajo blokade energijskega toka, ki dolgoročno sprožajo bolečino in možne bolezni. Zaviralci so predvsem negativni pomisleki in razmišljanja, nesigurnost, strah, zamera, žalost, nezaupanje... Vse to se sproža že z najmanjšimi stresnimi situacijami.

Nekdo je zapisal:

“Tihi um je stanje miru, tihi um ima veliko ustvarjalnosti, je blažen in izžareva dobre vibracije. Najboljše ideje pridejo, ko utišamo um in se tako povežemo v vsemogočno naravo kreativnosti, ki je v nas.”

Kako si sploh lahko to razložimo ali je mogoče razumeti preden se zgodi? To je zelo težko, zato pa obstajajo poti do lahkotnejšega vsakdana in vso to znanje se skriva v nas in nam je dano, da ga tudi širimo. Mir ni le takrat, ko se znebimo obveznosti, mir naj bo znotraj, trajen, sprijaznjen in zadovoljen vsak dan. Tega si želimo.

Naučimo si prisluhniti. Sebi in drugim.

Na srečanja UTIŠAJ SVOJ UM in SE OSVOBODI VZPONA ČASA je dobrodošel vsak, ki se ga vsaj malo dotakne zavedanje pomembnosti tega kar daje v svet, predvsem v svojega. Vedno vlagaš zgolj vase. Ne bo vam žal, ker imamo krasno podporo.

Toliko za tukaj! Kmalu nasvidenje,

Doroteja

Osnovne informacije so tukaj:

KDO?

Srečanja bo vodila Doroteja Pukšič, ki se ukvarja z intuitivnim kanaliziranjem, je dipl. delovna terapevtka in izvajalka bownovih terapij. Ukvarja se tudi s performingom in je vokalistka ter piska proze in poezije. Navdihuje jo gledališče in gibalna izraznost. V zadnjih desetih letih je precej raziskovala alternativna znanja in zdravilske tehnike kot so zdravljenje s tibetanskimi posodami, iniciacije reiki, intenziva razsvetljenja, zdravljenje s kristali, postavitev družine, srčne želje, kanalizirana sporočila, samozdravljenje s programom čuječnosti ipd.

KJE?

Videvali se bomo na Kolarjevi 47, novi prostori Prostora 5

KDAJ?

Vsak ponedeljek v janurju, začnemo že s 6.1.2020, ob 19:30-21:00!

Imamo možnost dodatnih terminov.

Število oseb je omejeno.

CENA?

Cena za enkratni obisk je 25€

v primeru štirih obiskov, vam ponujamo paket štirih za 85€

DOROTEJA:

“Osrečuje me predvsem iskrenost, in zavzetost pri ljudeh, zase in za sočloveka, majhne pozornosti in smeh, zdrava čustvena podpora, in prijatelji. Filozofija življenja nastane, ko se nekaj zgodi. Ljudje smo dejanja. Hvaležna sem za vse kar mi je naravno dano. Vse kar delam, delam zato ker imam to rada in se želim učiti, vsak dan. Vsaka izkušnja je tukaj z razlogom, vse ima svoj zakaj, vse je tako kot mora biti in za vsakim odkritjem sledi vprašanje “kaj sledi zdaj.” Življenje je dobro.”

Prijavnica Utišaj svoj um in se osvobodi vzpona časa

Izbor paketa

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!