Potovanje v srčno čakro

26. apr. 2019

ob 20:00

Izpleši energijo, ki jo držiš v srčnem centru.

Srčna čakra se nahaja v centru našega telesa in srce je organ poln krvi, ki skrbi za naš obstoj.
Srce je prvi organ, ki se fizično manifestira v fetusu, zato je srčna čakra središče moči ljubezni.

Povezana je s sočutjem, odpuščanjem, emocionalno varnostjo, z odsotnostjo strahu, hvaležnostjo, upanjem, zaupanjem, velikodušnostjo, radostjo, altruizmom, prijaznostjo in z občutkom povezanosti.

Vzdržuje resnico in skrbi da smo povezani z vsem kar je.

S srčnim centrom je povezana tudi naša zmožnost gledanja v oči, pristnega dotika, intimnosti, komunikacije, vse to kaže ali je naša čakra odprta ali zaprta.

Za nas je bistveno prejemati in dajati ljubezen, zato izpleši energijo, ki jo držiš v svojem srčnem centru in dvigni svoj nivo zavesti!

Petkovo potovanje:

Začetek sprostitev in zavedanje prostora, sebe v prostoru in drugih ljudi. Ter zavedanje svojih potreb in izpolnitev le teh.

Sledi sidranje središče preko vizualizacije in ozaveščanje vseh sedem čaker. Povezali se bomo z virom energije. In ozavestili našo lastno namero večera, vikenda, tedna ...

Vodila vas bom skozi meditacijo samoopazovanja, torej notranjega dogajanja in po tej meditaciji se bomo šele specifično poglobili v srčno čakro s pomočjo njene frekvence in tukaj bomo postavili tudi ključna vprašanja, ki bodo namenjena našemu srcu.

Skozi ples, sprostitev, povezovanje, komunikacijo s srcem, bomo poslušali odgovore, ki nam jih daje vir.

Ko bomo končali s plesom, bomo zaobjeli vso to ljubezen, ki smo jo ustvarili v krog in naredili še zaključno vizualizacijo. In ta vizualizacija se bo povezala s sidrom središča, ki smo ga vizualizirali na začetku. Tako, da bomo na koncu to središče res ozavestil, ker namen je, da smo v bistvu vseskozi v središču in povezani z izvorom, virom energije.

Barva srčne čakre zelena, zato se po želji lahko za ta večer oblečete v zeleno barvo in če želite prinesite, karkoli kar vas asociira na srčno čakro.

Živa Juvan

Vrednost večera: 15€