Pogovorna delavnica o vrednotah

25. maj 2021

ob 15:15

Dvourna pogovorna delavnica o vrednotah in čustvih

Otroci se bolje soočajo s čustvi kot odrasli, tudi nekatere vrednote kot so sočutje in pa radost so jim bolj blizu kot marsikateremu odraslemu. Biti zdrav, radoživ, odkrito povedat, ko jim kaj ne ustreza, odkrito deliti jezo in žalost, vse to jim je naravno.

Že šesto leto odpiram prostor, da se vrednotah in svojem počutju tudi pogovarjajo. Ko slišijo sebe in ko slišijo, druge kako doživljajo svet, postajajo bogatejši in bolj pripravljeni na odraslo življenje.Moje ime je Kim Germ in sem študentka psihoterapije in ustanoviteljica društva Mkreativa in blagovne znamke gibalnega studia Prostor 5.

Vse s čimer se ukvarjam izhaja iz osnove in sicer, kako se kot človek kultivirati in izobraziti za polno izrabo svojih sposobnosti in potenciala. Pozor, preberi to definicijo besede potencial. Dolgo časa sem iskala to definicijo. Potencial kot ga razumem jaz pomeni odpreti možnosti in podpreti zmožnosti, da pride do uresničitve želja in sanj, ki so prisotne v vsakem človeku.

To je naravna pravica vsakogar in s pravilnimi nastavitvami naših podzavestnih prepričanj, podpornim okoljem in pogovorom, se naš potencial uresniči, udejanji.

Vrednote so tvorci sebstva in močno verjamem, da so ključ uspeha na življenjski poti.

Spregovorimo o njih, z otroki, naglas!

Prijavnica Pogovorna delavnica o vrednotah

Vrednost

20 €

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!