Osebna meja, ki zbližuje

22. okt. 2019

ob 17:00

Osebne meje nas zbližujejo, čeprav se morda to na prvi pogled bere protislovno.

V kolikor nimamo postavljenih osebnih meja, nam drugi lahko črpajo energijo. Lahko pride do nepotrebnega konflikta, ker se nismo izrazili ob prvem nelagodju. Naši odnosi niso iskreni, ker želimo ugajati drugim in pozabimo nase. Posledično se sami slabo počutimo, zmanjka nam energije in časa za tisto kar nam je res pomembno. Samo, če se naučimo efektivno prepoznavati in izražati naše osebne meje lahko kreiramo življenje, ki nam bo v zadovoljstvo.

Za naše dobro počutje in funkcionalne odnose z drugimi je pomembno, da najprej prepoznamo lastne osebne meje. Šele nato jih lahko samozavestno izrazimo drugim. S tem, ko postavimo osebno mejo, začnemo graditi odnos kjer sta enako pomembna oba udeleženca. Odnos kjer je naša komunikacija ljubeča in drug drugega slišimo. Pa naj bo to v družinskih ali prijateljskih odnosih, na delovnem mestu ali poslovnem sestanku - povsod kjer smo v interakciji z drugo osebo.

Na delavnici bomo raziskovali:

- Kje so moje osebne meje in kako jih prepoznati?

- Kako komunicirati moje osebne meje z drugimi?

- Kako prepoznati meje drugih?

- Zakaj je v odnosu ključna komunikacija?

Prednosti delavnice:

- majhna skupina do 12 udeležencev,

- interaktivno zasnovana delavnica, ki vključuje praktične vaje,

- delavnica je zasnovana na način, da vas z vprašanji in primeri vodi do odgovorov, ki jih imate v sebi.

Prijava in dodatne informacije na: info@tjasastrle.com

Investicija v odnose: 40€

Tjaša Strle, je najprej človek. Pa tudi diplomirana komunikologinja, vseživljenska učenka in raziskovalka medosebnih odnosov.