Opolnomočanje ljudi: Postani Access Bars praktik!

22. sep. 2019

ob 09:00

ACCESS BARS® enodnevna delavnica učenje zavestnega dotika

KAKŠNE SO DOBROBITI, DA POSTANETE ACCESS BARS® PRAKTIK IN ZAČNETE IZVAJATI BARS TRETMANE?

Gre za zelo negovalen in sproščujoč proces, ki lahkotno odpravlja omejitve na vseh področijh življenja.

  • KAJ SO ACCESS BARSI?

Obstaja 32 točk na glavi, preko katerih poteka energija skozi in okrog glave, ki so povezana z različnimi področji življenja. Te točke se imenujejo Barsi.

V sebi shranjujejo elektromagnetno komponento vseh misli, idej, odnosa, odločitev in prepričanj, ki ste jih kadarkoli imeli o čemerkoli.

  • KAKO BARSI DELUJEJO?

Barsi zaobjemajo področja, kot so zdravljenje, telo, kontrola, zavedanje, kreativnost, moč, staranje, spolnost in denar; vse skupaj kar 32 različnih področij. Posamezni barsi se imenujejo glede na področje, s katerim so povezani.

Z nežnim dotikom Barsov brišemo vse, kar smo kadarkoli tja shranili. V samo nekaj minutah lahko izbrišemo od 5.000 do 10.000 shranjenih stališč. In kaj je vrednost brisanja te baze podatkov, ki smo jih nabirali celo življenje in v preteklih življenjih?

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste prejeli najboljšo masažo v življenju. In v najboljšem se vam bo spremenilo celo življenje v nekaj veličastnejšega s totalno lahkoto. Gre za zelo negovalen in sproščujoč proces, ki lahkotno odpravlja omejitve na vseh področijh življenja.

Celodnevna delavnica

Na tokratni delavnici, vam bomo predstavili transformativne tehnike, orodja in procese Access Consciousnessa, ki spreminjajo življenja tisoče ljudem po svetu.

Spoznali bomo nekaj preprostih Accessovih orodij, s katerimi lahko kreirate svoje življenje na način, ki za vas deluje.

Pogledali bomo, kako se lahko na lahkoten način osvobodite svojih omejitev.

Izvedeli boste tudi o osnovnem tečaju Access Consciousness, to so Access Bars; 32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju.

Med delavnico so dobrodošla tudi vsa vaša vprašanja!


Access Consciousness ponuja pragmatična orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli v svojem življenju in ustvarite vse, kar želite, na drugačen in lahkoten način.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo, da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Udeležba na tečaju razširjuje vašo sposobnost zavedanja tako, da se bolj zavedate sebe, svojega življenja, te resničnosti in onkraj nje. Odprete se prejemanju in v vašemu življenju pridete do več možnosti in izbire. Kaj če resnično lahko izbirate, imate, ustvarite in ste vse, za kar ste od nekdaj vedeli, da je mogoče? Je zdaj čas, da si to izberete?

Program izvaja Stane Perkič.

Prijavnica Opolnomočanje ljudi: Postani Access Bars praktik!

Izbor paketa

  • na tovrstno delavnico se prijavljam prvič

  • velja za tiste, ki delavnico ponavljajo

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!