Obrni svoj biznis na glavo

20. mar. 2019

ob 10:00

Si prepričan v to, da za svoje podjetje potrebuješ dober marketinški načrt?

Si prepričan, da potrebuješ strategijo in cel kup načrtov?

Kaj če, je možno podjetje voditi na totalno drugačen način, kot smo ga poznali do zdaj?

S pomočjo te delavnice boste razširili svojo dejavnost oz. podjetje in omogočili, da vaš biznis dinamično raste ter postane povabilo za nove uporabnike vaših storitev ali produkta.

Skozi delavnico se bomo naučili, kako kreirati življenje iz sebe, kako delovati iz sebe. Ozavestili bomo svoje omejitve in se odprli novim možnostim v življenju. Naučili se bomo, kako delovati onkraj vsega znanega, kako vstopiti v drugačno resničnosti.

Pogovarjali se bomo o tem, kako razvijati ideje, kako biti drzen, kako se soočiti s potencialnimi ovirami, tveganji, kako razvijati svoja sanjska podjetja, projekte, podvige in dejavnosti.

Preučevali bomo, kako uspeti, kako živeti sanjsko in divje življenje.

Naučili se bomo, kako predstaviti sebe, svoj posel, pridobivat uporabnike naših storitev in kako komunicirati I z njimi, kako oblikovati storitve, produkte in kako organizirati podjetje.

Delavnica je namenjena temu, da vstopite v resničnost uspešnega podjetništva in kariere.

Teme :

· S čim vse omejujem rast svojega podjetja oz. dejavnosti

· Kako smo lahko mi sami totalna sprememba v svojemu biznisu

· Kako učinkovito ter na preprost način razširiti glas o nas in predstavit svoje podjetje oz. dejavnost.


Delavnico boste s svojimi vprašanji kreirali tudi sami.

Ozavestili bomo in odstranili vse, kar nas ovira pri tem, da kreiramo, kar si želimo v življenju in kar nam prinaša več.

Delavnico vodi : Stane Perkič, voditelj začetnih, nadaljevalih in učiteljskih tečajev za kreiranje drugačnih možnosti, Certificiran Access Cousciousness ® Bars Facilitator.

“Pri svojem delu se pogosto srečujem z ljudmi, ki imajo omejitve glede tega, kako bi se posla lotili in kako bi z veseljem počeli obveznosti, ki so jim neprijetne. V največje veselje mi je, da bomo skupaj lahko te omejitve presegli in pogledali, kakšno je življenje onkraj tega.”

CENA : 45 €

Cena vključuje 120 minutno predavanje in pa 60 minutno uvodno predstavitveno delavnico.

Vabljeni na predstavitveno delavnico, ki bo v sredo, 13. marca ob 18:00 v Ljubljani na Linhartovi 13 (1. nad. Desno, soba 101)