Movement Jam

28. feb. 2019

ob 20:30


Ekspresija našega notranjega sveta skozi gib, glas in umetnost.

Podali se bomo na ustvarjanje prostora, ki nas bo podpiral pri izražanju naših notranjih vsebin, naših misli, čustev, občutkov in prepričanj.

Spoznavali bomo svoj notranji svet, skozi dih, dotik, opazovanje in gibanje, ga uprizarjali v ples, besedo, zvok in sliko, z namenom, da bi sami sebe pobliže spoznali in ugledali ta notranji svet zunaj nas.

Podali se bomo na pot do sebe, iskali spontanost, otroško iskrivost, mehkobo, globoke sproščenost in iskali nianse naše avtentične izraznosti, ob čudoviti glasbi in globokem doživljanju sebe ter prisotnosti čudovitih ljudi.

Mojca Gaia Mai

Že od nekdaj obožujem gibanje in glasbo, zame je to nekaj najlepšega… ko ti glasba seže do srca, občutiš, da bi to izrazil skozi gibanje.

Skozi pot poučevanja gibanja, dela z ljudmi in otroki raziskujem načine kako v človeku vzpostaviti ravnovesje telesa, uma, emocij in duha, da delujejo usklajeno, kot eno.

Zakaj?

Ker takrat občutimo resničen mir, radost, veselje, zadovoljstvo, ljubezen, do sebe, do vsega kar je. Takrat je naše življenje v ravnovesju, vsa naša življenjska področja so usklajena, rešiti znamo vse življenjske izzive, ki nam jih življenje prinese na pot z enim samim namenom – da bi se razvili v veselo, umirjeno, radostno bitje polno ljubezni in vizije v svetlo prihodnost, v čudovito življenje.

CENA: 7€

Člani društva brezplačno