Delavnica: Osebna meja, ki zbližuje

19. nov. 2019

ob 17:00

O Tjaši:

Tjaša Strle je komunikologinja, ki predaja znanje celostne komunikacije. Besede, ki jih izgovarjamo so vedno povezane tudi z energijo, ki jo oddajamo. Takrat, ko je verbalno in energetsko v sozvočju, lahko ustvarjamo srčne in ljubeče odnose.

Zadnje čase se najbolj intenzivno posvečam raziskovanju osebnih mej, saj so efektivno postavljene osebne meje eden izmed ključnih aspektov funkcionalnih odnosov. Najprej pa jih mora posameznik prepoznati sam pri sebi.

Delavnice, terapije in svetovanja, ki jih izvajam vedno temeljijo na opolnomočenju posameznika. Vsi odgovori na naše izzive se skrivajo znotraj nas samih. Slišimo jih takrat, ko slišimo sami sebe. Takrat nam prisluhnejo tudi drugi.

O delavnici:

Osebne meje nas zbližujejo, če jih prepoznamo in efektivno postavimo.

V kolikor nimamo postavljenih osebnih meja, imamo lahko občutek, da nam drugi črpajo energijo. Naši odnosi niso iskreni, ker želimo ugajati drugim in pozabimo nase. Posledično se sami slabo počutimo, zmanjka nam energije in časa za tisto kar nam je res pomembno.

Samo, če se naučimo efektivno prepoznavati in izražati naše osebne meje lahko kreiramo življenje, ki nam bo v zadovoljstvo.

Za naše dobro počutje in funkcionalne odnose z drugimi je pomembno, da najprej prepoznamo lastne osebne meje. Šele nato jih lahko samozavestno izrazimo drugim.

S tem, ko postavimo osebno mejo, začnemo graditi odnos kjer sta enako pomembna oba udeleženca. Odnos kjer je naša komunikacija ljubeča in drug drugega slišimo. Pa naj bo to v družinskih ali prijateljskih odnosih, na delovnem mestu ali poslovnem sestanku - povsod kjer smo v interakciji z drugo osebo.

Na delavnici bomo raziskovali:

- Kje so moje osebne meje in kako jih prepoznati?

- Na katerih področjih imam največ izzivov s postavljanjem mej?

- Ali spoštujem osebne meje drugih?

- Kako komunicirati osebne meje z drugimi na efektiven način?

- Zakaj je v odnosu ključna komunikacija in kako komunicirati na srčen in ljubeč način?

Prednosti delavnice:

- majhna skupina do 12 udeležencev,

- interaktivno zasnovana delavnica, ki vključuje praktične vaje,

- delavnica je zasnovana na način, da vas z vprašanji in primeri vodi do odgovorov, ki jih imate v sebi.

Kje in kdaj:

Torek 19.11.2019 od 17h - 21h.

Investicija v odnose: 40€

Prijava in dodatne informacije na: info@tjasastrle.com ali v inbox

Prijavnica Delavnica: Osebna meja, ki zbližuje

Vrednost

40 €

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!