Cigara, viski in vpogled vase

23. nov. 2019

ob 18:00

Kaj imajo skupnega cigara, viski, vpogled vase in moški?

Odkrit pogovor in odličen večer.

Že skozi zgodovino nam moško povezovanje razkriva, kako zelo pomembno je to dejanje. Družili so se, ker je tako lahko vsak moški, ob podpori, prispeval svojo edinstveno vrlino v družbo. S tem dejanjem so se dopolnjevali, usmerjali in podpirali. Znali so se podpirat in usmerjat vrline vsakega posameznika! Moško druženje je ustvarjalo prostor, kjer so lahko vse dvome in nesigurnosti odvrgli, in v podpori moških lažje prepoznali svoje strahov in s tem stopili v boljšo verzijo sebe.

In prav zato je naše moško druženje večer, kjer bomo govorili o temah, ki se drugače težje govori. Govorili bomo o naših občutkih, globoki samozavesti, lastnem potencialu, strahovih ter izzivih. Ker največje delo, ki ga moški lahko in mogoče tudi celo mora narediti zase, je jasno izražanje dvomov oziroma prepoznavanje svojih temnih delov sebe in znat z njimi živet.

Govorili bomo o naših občutkih, globoki samozavesti, lastnem potencialu, strahovih ter izzivih. Hkrati pa bomo odkrivali, kaj nas dela moške.

Kaj nas dela moške? Je to skromnost, samozavest, ljubeznivost, nenavezanost, duhovitost, pravičnost, iskrenost, jasnost ….?

Proti koncu našega druženja, se bomo podružili ob cigari in kozarcu viskija in, odvisno od razpoloženja, tudi nadaljevali naš pogovor oz. raziskovanje.

In ne, ne gre za tekmovanje kdo ima daljšega niti za mevžast izkaz čustev - to bi bil zelo zanimiv pogled … Gre se za odkrivanje in spuščanje vzorcev in energije, ki nas je dolgo držala v omejenosti. In moški, je moški, ki se odloči za premik v tej smeri in se je pripravljen odpreti, v prvi vrsti ranljivosti in iskrenem povezovanju.

O Denisu:

Sem nekdanji košarkaš, entuzijast nad življenjem, strasten jedec in v zadnjem času, odkrivam strast do dobrih cigar. Entuzijazem do življenja in svojega potenciala, me je v zadnjem letu vodil po celem svetu, kjer sem potoval in se učil od učitelja Bentinho Masarrina. Njegovo vodstvo me je vodilo do tega, da prepoznam, kje se še vedno oklepam omejitev in starih prepričanj, ter kje v svojem življenju, ne prevzemam polne odgovornosti in živim majhno. Vračal sem se nazaj k otroški nedolžnosti, resnici, samoljubezni, odpuščanju, neustrašnosti... Svoji najbolj čisti energiji. Skratka k preprostosti življenja in življenju v povezavi s svojim virom.

V kolikor si želiš biti del in ustvarjati tako/novo moško skupnost se pridruži druženju.

Investicija v dogodek (cigara in viski vključena) 35 EUR.

Prijavnica Cigara, viski in vpogled vase

Vrednost

35 €

  • * obvezna polja

Hvala za prijavo!