COD team Slovenija

05. apr. 2019

ob 20:00

glasbeni večeri
zvočne terapije
izkušnja zdravilnega zvoka

PETEK 5. april SOUND SHOWER Iniciacija

25€

Hidai igra COD ob izboru drugih meditativnih instrumentov / zvočil, oglašenih na organsko frekvenco telesa.

Podprte z zvokom in frekvencami, Hidai povabi ljudi, da se podajo v svoja trenutna vprašanja ali nereazrešene izzive. Vodi jih, da te izzive doživijo iz razširjenega stanja svojega bitja. Ljudje pogosto pričajo, da so prišli na delavnico zmedeni ali razdvojeni glede določenih izzivov v življenju in da jim je sledenje vodstvu in frekvencam COD-a prineslo globoko izkušnjo, ki so jo lahko odnesli s seboj domov.

Ta zvočna izkušnja traja običajno do 2 uri, odvisno od procesa in zmožnosti skupine.

Zvočni dogodek soustvarjamo Hidai Liberman, Špela Lael Cvetko, Jan Harokami, Žiga Korayomi, Panchito Soto Bravo.

Kaj je COD?

Chakra Overtone drum / instrument / metalni boben, ki je uglašen po čakrah človeškega telesa. Je edinstven glasbeni instrument, uglašen na specifične frekvence, ki obstajajo v vsakem človeškem telesu. Igranje nanj prebudi tvojo lastno intuitivno ritmično glasbo in zdravljenje telesa. S COD-om se direktno dostopa do teh specifičnih vibracij v telesu in posledično ustvarjena glasba odseva konstalacijo tvojih energij danega trenutka.

Ta instrument predstavlja fizično orodje za relaksacijo, sprostitev stresa ter globokega zdravljenja in je močno učinkovit pri prebujanju in prepoznavanju naših naravnih potencialov.

Kdo je Hidai ?

Hidai Liberman je profesionalni “percussionist” in zvočni terapevt. Specializiran je v ritmih zahodne Afrike in v efektih naravnih zvokov na fizično in emocionalno telo. Tokom svoje dolgoletne kariere omogoča ljudem, da odkrivajo svojvrstven glasbeni izraz.

Napolnimo prostor z energijo in se sprostimo v to transpersonalno izkušnjo.

Sobota : 19:30 - 22:30 TRANCE DANCE Experience

33 €

Predstavljaj si, da se znajdeš v prostoru, kjer ni ničesar več kot le tvoje telo in tok zavesti.

Čas, ko so odsotne druge zunanje stimulacije. Le zvok tvojega diha, ki sledi harmoničnim ritmom bobnjev.

Predstavljaj si, da za nekaj dovolj dolgih trenutkov uspeš ....doživeti to svobodo!

Trance dance izkušnja je transformativno potovanje samoozaveščanja skozi tok gibanja telesa.

Moč glasbe in tekočega telesnega odzivanja bomo uprabili za raziskovanje lastnih omejeitev in prav tako življenske sile, namer in potreb.

V varnem, podprtem prostoru, z zavezanimi očmi, ob živih ritmih bobnjev, tolkal..., se bomo podali na notranjo avanturo.

Predhodnje izkušnje niso potrebne.

To potovanje je namenjeno vsakumor, ki je dovolj pogumen, da se pogleda globoko v dušo.

Trance dance izkušnja potovanja traja približno 3 ure.

Zvočni dogodek soustvarjamo Hidai Liberman, Špela Lael Cvetko, Jan Harokami, Žiga Birsa, Panchito Soto Bravo, Sekhun Ra...

INDIVIDUALNE COD seanse

Kot terapija ali praksa uporabe CODa.

Od petka 5. aprila do nedelje 7.aprila ~izvaja Hidai Liberman 60 €

MOŽNI TERMINI:

Petek 5. april

14:00-15:00 , 15:15-16:15, 16:30-17:30

Sobota 6. april

14:30-15:30, 15:45 -16:45, 17:00-18:00

Nedelja 7.april

14:30-15.30, 15: 45-16:45

Pri individualnem, osebnem vodstvu je zabavno in enostavno priti v stik s lastnimi emocijami preko intuitivnega izraza igranja instrumenta COD. Skozi vrsto vaj uporabe COD-a, opustimo misli in prepričanja glede naših glasbenih sposobnosti. To omogoče, da pride v ospredje neka nova, drugačna glasba. To je stanje “intuitivnega igranja”, kar spodbudi napredek in spremembe v različnih aspektih našega življenja. Ta proces podpira originalnost kreativnosti v nas in je izjemna izkušnja.

Sporočilo stranke : "S Hidaievimi enostavnimi navodili in njegovo sposobnostjo, da se je dotaknil točno tistega dela, kjer sem bil blokiran, sem delo z COD doživel, kot izjemno intuitivno in enostavno. Uporabljam ga pri delu z otroci, kot z odraslimi in rezultati so krasni.” Dror Gomel, B.E

SOBOTA 6.april

10:30 - 13:00 PREDSTAVITVENA DELAVNICA
13.30 - 14.10 ZVOČNA TERAPIJA

60€

Tukaj se boste udeleženci učili dostopati do zdravilnih lastnosti COD-a in generirati lastno intuitivno zdravilno glasbo za lastno meditacijo, kakor tudi omogočanje tega drugim. Neglede na izkušnje igranja glasbe, COD (oglašen na frekvence, ki zelo natančno rezonirajo s 7 čakrami), omogoča in navdahne vsakogar, da izrazi svoja lastna čustva z igranjem nanj. Ko ga občutiš, njegovi zvoki enostavno prebudijo naš intuitivni občutek za glasbo. Izražanje lastne glasbe postane enostavno, sproščujoče, včasih že kar na nivoju transa. Na tej delavnici udeleženci aktivno pridejo v stik s svojimi organskimi frekvencami in občutijo takojšen efekt. Delavnica traja do 2 uri in pol, sprejme do 25 udeležencev.

Ta delavnica je namenjena vsakomur. Ni potrebno, da ste terapevt, zdravilec, glasbenik, da bi bili skupaj s COD-om.

13.30 - 14.10 Izmenjava zvočne terapije

Odprta tudi za tiste, ki se niso obeležili dop. delavnice in bi želeli biti v sprejemanju zvočnih vibracij.

10€

NEDELJA 7. april

10.30 – 13.00 POGLOBLJENA DELAVNICA
13.30 - 14.10 ZVOČNA TERAPIJA

60 €

POGLOBLJENA COD delavnica / namenjena lastnikom COD in različnim terapevtskim fascilitatorjem.

Ta izredna delavnica vas popelje globje v zdravilne metode CODa in vam poda orodja za integracijo instrumenta in “COD terapije”(vaje in terapevtske prakse). Odprta za zdravilce, terapevte in COD fascilitatorje.

13.30 - 14.10 Izmenjava zvočne terapije

Kjer se bomo izmenjavali v izvajanju in prejemanju skupinske zvočne terapije. Odprta tudi za tiste, ki se niso obeležili dop. delavnice in bi želeli biti v sprejemanju zvočnih vibracij.

10 €